Naougusta in Blossom
ACN Naoussa

 

Naougusta in Blossom

Tο Πάμε Χωριό; με συντονιστή τη σελίδα Kostello's Art ,συνεργάζεται με τον δυναμικότερο συνεταιρισμό του Νομού Ημαθίας Α.Σ. Νάουσας - ACN Naouss σε μια προσπάθεια να μεταφέρουμε τη γιορτή της φύσης,στον κόσμο των ανθρώπων της, μέσα από ένα ξεχωριστό video.
Ο εύφορος και ευλογημένος κάμπος της Νάουσας ,έχει πλέον τη σωστή απόχρωση και το μόνο που χρειάζεται είναι να αποτυπωθεί και να μεταδοθεί σωστά,αυτή η μοναδικότητα.
Πρωταγωνιστές είναι οι άνθρωποι μας,οι αγρότες μας,που με απόλυτη πειθαρχία και υπομονή,χρησιμοποιούν όλες τις γνώσεις τους,συνεργάζονται με τη φύση και δημιουργούν αυτό που εμείς απολαμβάνουμε οπτικά τώρα και γευστικά αργότερα.
🔸️Φέτος,είμαστε ενωμένοι,χαμογελάμε,χορεύουμε,μεταδίδουμε θετική ενέργεια,κάνουμε πέρα όλες τις δυσκολίες και αποδεικνύουμε ότι μέσα στη λέξη Ανθί-Ζω υπάρχει η λέξη Ζω.
🔸️Φέτος προβάλλουμε τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας.
🔸️Φέτος όλοι θα μιλάνε για τον καρπό #Naougusta,το δικό μας ροδάκινο.
Μεγάλη μας χαρά,η συμμετοχή των Elena and Fenia Tsikitikou οι οποίες με την θετική τους ενέργεια και φρεσκάδα θα συντελέσουν σε ένα αποτέλεσμα μοναδικό.
Ακολουθήστε μας ,κοινοποιήστε τα νέα και προσκαλέστε φίλους να κάνουν #subscribe στο Kostello's You Tube Art Channel https://www.youtube.com/channel/UCynFKZ-lZdiyKg5ImglCGrw
για να παρακολουθήσετε πρώτοι την πρεμιέρα της προσπάθειας μας
Video Credits Kostello's Art